Lokomotiva i beogradski Partizan – Utakmica za “Beba više”

U želji da pomognu  parovima  koji se bore za potomstvo –  sreću koja tek treba da se rodi, podržali su i ljudi iz Rukometnog kluba Lokomotiva.

Naime, oni će u utorak 1. marta odigrati prijateljsku utakmicu sa beogradskim Partizanom. Novac prikupljen na utakmici, kao i honorari međunarodnih delegata, biće takođe uplaćeni na račun Udruženja Beba više.

To je jedna prelijepa ideja, stvarno. I svi pozitivni  komentari su i od naših članova i od simpatizera kluba, sto smo uopšte uzeli učešća u takvoj ideji. Ja se nadam da će danas,sutra ta beba biti rukometaš, ako ne i partizanovac, može i to, ali u svakom slučaju i ekipa Partizana i ekipa Lokomotive su se drage volje,  uključili u humanitarnu   akciju koju sprovodi  Udruženje „Beba više“,rekla nam je Zvjezdana Nedić iz RK „Lokomotiva“ Brčko

Iz Organizacionog odbora rukometne utakmice Lokomotiva – Partizan, naglašavaju da će ulaz na utakmicu biti slobodan, s tim da će posjetioci i navijači moći da doniraju novac u za to predviđene i označene kutije, pored kojih će biti aktivisti Udruženja “Beba više” te članovi RK Lokomotiva.

Termin održavanja utakmice zakazan je za  1. mart, u 18:00 u fiskulturnoj dvorani Ekonomske škole u Brčkom. Organizatori se nadaju velikom broju navijača, koji će bez obzira na navijačku pripadnost, jednoglasno  navijati za sreću koja tek treba da se rodi.

sponzori