„Beba više“ i „Nemo“ najavili manifestaciju „Dan beba“

UG“Beba više“ i ronilački klub „Nemo“ popisali su sporazum o međusobnoj saradnji i podršci.

Čast nam je podržati rad ovakvog udruženja.Mi smo čak i svoje prostorije uredili tako da su prilagođene najmlađima, te da se roditelji sa djecom mogu osjećati lijepo i sigurno na savskoj obali“, rekao je predstavnik RK „Nemo“ Neđo Mićić.

Članovi RK“Nemo“ pored brige o savskoj obali, poznati su i po svojim zaslugama i zalaganju u oblasti Civilne zaštite, a njihove aktivnosti naročito su  se istakle u  katastrofalnim poplavama iz 2014. godine.Skoro da ne postoji mjesto i krizna situacija u regionu, u koju oni nisu bili uključeni. Stalni su partner i saradnici  Civilne zaštite a nedavno su baš kao i „Beba više“ potpisali i sporazum o saradnji sa Vladom Brčko distrikta. 

Upravo zbog svega navedenog, drago nam je da smo ozvaničili saradnju sa ovakvim ljudima. Pored projekata iz oblasti ekologije, planiramo zajedno, več ovog ljeta, organizovari manifestaciju „Dan beba“ gdje ćemo upravo na ovom mjestu zajedno sa našim prijateljima iz RK „Nemo“ organizovati druženje za porodice, odnosno sve ljude koji nas podržavaju“, rekao je nakon potpisivanja sporazuma Željko Lazarević, predsjednik UG“Beba više“.

UG“Beba više“ postoji u Brčkom od 2013.godine. Aktivno se zalažu za pomoć porodicama i pojedincima koji ne mogu prirodnim putem da se ostvare kao roditelji ali i za sve ono što podrazumjeva zdrave i brojnije porodice.