BRČKO: VELIKA HUMANITARNA AKCIJA ZA PORODICU MIŠIĆ

U nedelju 24.juna u Brčkom se organizuje velika humanitarna akcija za pomoć porodici Mišić u renoviranju kuće.

„Balkan pub“ će cjelodnevni pazar od prodatih kafa proslijediti za pomoć ovoj porodici a takođe istog dana trudnicama će dijeliti besplatne prirodno cijeđene sokove.

Frizerski salon „Belli Capelli“ i naša prijateljica Danijela Šarić, takođe u nedelju radi a sav prihod poklanja Mišićima. Oba lokala nalaze se u zgradi „Zejćirović“ u centru grada.

Novac od prodaje kafe donirace i naši prijatelji Spasilačko-ronilački klub “Nemo” koji se nalazi na Savskom šetalištu.

Donaciju će uručiti i pekoteke „Nimex“.

Donacije i podrška stižu i iz Skupštinskih klupa. Do sada su nam podršku dali  poslanici Slobodanka Ćurčić, Lidija Ljubojević, Zoran Kokanović i Željko Antić  te ovim putem pozivamo i ostale da nam se pridruže.

Podsjećamo, Udruženje „Beba više“ pokrenulo je u martu akciju za pomoć porodici čiji su blizanci Cvijetin i Vaso jedine bebe upisane u matične knjige opštine Donji Žabar u 2017.godini. Mišići su nakon trinaest godina i nekoliko neuspjelih pokušaja, dobili djecu postupkom BMPO i mnogo se istrošili. Sada je red na nas, da ih podržimo.

Akciju su do sada podržali predstavnici opštine Donji Žabar, d.o.o. Galax, Ordinacija „Dental Šmitran“ kao i naš sugrađanin koji živi u Švajcarskoj,Dragan Marković.

UG „Beba više“ još jednom poziva sve sugrađane da nam se pridruže u nedelju i da daju svoj doprinos ideji da bebe imaju bolji život.