Cvijetin i Vaso još uvijek čekaju na svoju sobu

Proteklog vikenda, aktivisti Udružanja “Beba više” iz Brčkog, posjetili su porodicu Mišić u Donjem Žabaru i tom prilikom im uručili donaciju stomatološke ordinacije “Šmitran Dental” i “3Dental lab” u iznosu od 300,00KM.

Mi ne odustajemo od ideje da se ovim ljudima pomogne. Podsjećamo, Mišići su nakon 12 godina i dva neuspjela pokušaja BMPO uspjeli da se ostvare kao roditelji. Opšte je poznato koliko su ti postupci skupi, da i ne govorimo o drugim problemima kroz koje su prošli. Sve to, debelo ih je unazadilo a ni jedno od roditelja nije u stalnom radnom odnosu. Kuća u kojoj trenutno žive, ima funkcionalnu samo jednu sobu, a i krov na kući je u lošem stanju. Još jednom apelujemo na sve ljude koji su u mogućnosti, da se priključe i na bilo koji način pomognu, kako bi Cvijetin i Vaso, imali dom kakav zaslužuju” istakla je Milijana Simić – koordinator Udruženja “Beba više”.

Do sada su se ovoj akciji odazvali Odbornici SO Donji Žabar (koji su od svojih nadoknada odvojili po 50 KM) te firma DOO”Galax” koja je donirala  građevinski materijal u vrijednosti od 700,00KM.

 

Detalje ove humaniterne akcije možete pogledati  OVDE.