Besplatne konsultacije za VTO – rezervišite termin na vrijeme

U okviru konferencija “Dani zdravlja” koju FZO Brčko distrikta organizuje po prvi put (6. – 7. novembra) u Brčkom će se naći više od dvadeset zdravstvenih ustanova iz zemlje I regiona a među njima su I ustanove, odnosno stručnjaci koji se bave vantjelesnom oplodnjom.

Ono što je, pretpostavljamo, interesantno parovima I pojedincima koji imaju problem sa ostvarivanjem potomstva,  su klinike koje se bave vantjelesnom oplodnjom koje će se u  četvrtak 7. novembra između ostalih, predstaviti u prostorijama  Omladinskog centa u Brčkom a oni su:

–              Zdravstvena ustanova „Medico S“  Banja Luka;

–              Ginekološka poliklinika „Korak do života“  Tuzla;

–              IVF Centar „Dr. Balić“  Tuzla;

–              IVF Centar „New life“  Sarajevo.

Svi koji su zainteresovani za besplatne individualne konsultacije sa pomenutim klinikama, mogu nam pisati na messenger na facebook stranici Beba više ili nas pozvati putem broja telefona 065/303-483

Molimo vas da što prije rezervišete svoj termin, kako biste na vrijeme dobili sve informacije koje su vam potrebne a tiču se reproduktivnog zdravlja.

Naglašavamo da će pored pomenutih klinika svoj rad predstaviti I druge zdravstvene ustanove iz zemlje I regiona a događaju će prisustvovati I predstavanici Fonda zdravstvenog osiguranja Brčko distrikta kao I ostala pacijentska udruženja koja djeluju na području Distrikta Brčko.

Vaš „Beba više“ tim